Yeni Nesil Gıda İntoleransı Testi
Dünya’da bi ilk MicoArray+ TEKNOLOJİSİ
Herkes her şeyi yememeli!
Masum görünen, hatta faydalı olduğunu düşündüğünüz yiyecek size ve ailenize zarar vererek;
- Şişmanlamanıza,
- Sürekli yorgun ve halsiz hissetmenize,
- Yıllardır süren hastalıklara,
Sebep olabilir!
Dünyada bir ilk
Gıda İntoeransı nedir?
Yediğimiz ve sağlıklı olduğunu düşündüğümüz birçok besin, vücudumuzda olumsuz etkiler yaratıyor olabilir.
Örneğin çok sevdiğimiz yumurta, vücudumuz tarafından sindirilemiyor ise vücudumuz yumurta proteinlerine karşı tepki vermeye başlar. Bu ve buna benzeyen olumsuz etkilere “Gıda İntoleranı” denir.
PinnerTest nedir?
Hangi gıdalara karşı intoleransınız olduğunu öğrenebileceğiniz, sadece parmak ucundan alınacak birkaç damla kan ile yapılan ve en hassas sonuçları almamızı sağlayan, yeni nesil gıda intoleransı testidir.
MicroArray+ Teknolojisi nedir?
MicroArray+ teknolojisi şu an sadece PinnerTest tarafından uygulanan gelişmiş bir teknolojidir. Yurtdışında MicroChipler üzerinde konan kan numuneleri, bilgisayar ortamında incelenerek vücudunuza ve metabolizmanıza zarar veren gıdalar son derece hassas bi biçimde tespit edilmektedir.
Gıda intoleransı sonucu ortaya çıkan rahatsızlıklar nelerdir?
- Şişmanlık
- Kilo verememe
- Migren
- Akne
- Nedeni bilinmeyen ödem
- Gaz
- Şişkinlik
- Kronik yorgunluk
- Kabızlık
- Cilt problemleri (örn. Sivilceler, kaşıntı nrodermatit, kronik egzema vs.)
- Romatizmal hastalıklar
- Astım
- İshal
- Mide krampları
- Depresyon
- Uyku bozukluları
- Baş ağrısı
- Solunum yolu hastalıkları
- Kronik Farenjit
- Sürekli nezle olma
- Ağızdan yaralar
- Epigastrik Ağrılar
- Crohn hastalığı
- İrritabl Bağırsak Sendromu
- Sık gribe yakalanma
- Kronik burun akıntısı
- OSB (Otistik Spektrum Bozukluğu)
- Sedef hastalığı
- Nörodermatit
- Ürtiker
Kronik Semptomlar | Belirgin İyileşme |
Kilo Problemi | 78% |
Gastro-intestinal | 80% |
Solununum | 72% |
Nörolojik | 78% |
Dermatolojik | 76% |
Kas-iskelet sistemi | 64% |
Psikolojik | 81% |
Diğer | 79% |
PinnerTest’te İncelenen Gıdaların Listesi
Etler
- Dana Eti
- Hindi
- Kuzu
- Rdek
- Tavşan Eti
- Tavuk Eti
- Bıldırcın Eti
Hububat
- Akdarı
- Arpa
- Bakla
- Buğday
- Çavdar
- Gluten (Gliadin)
- Karabuğday
- Kinoa
- Kuru Fasuyle
- Mecimek
- Mısır
- Nohut
- Pirinç
- Soya Fasulyesi
- Yulaf
Hayvansal Ürünler
- İnek Sütü
- Keçi Sütü
- Koyun Sütü
- Yumurta Beyazı
- Yumurta Sarısı
Deniz Mahsulleri
- Ahtapot
- Alabalık
- Çipura
- Deniz Salyangozu
- Dil Balığı
- Hamsi
- Istakoz
- İstavrit
- İstiridye
- Kalkan Balığı
- Karides
- Kılıç Balığı
- Levrek
- Lüfer
- Mezgit
- Midye
- Mürekkep Balığı
- Palamut
- Sardalya
- Somon
- Tekirdağ Balığı
- Ton Balığı
- Uskumru
- Yengeç
- Yılan Balığı
Sebzeler
- Asma Yaprağı
- Bamya
- Barbunya
- Bezelye
- Börülce
- Brokoli
- Çalı Fasulye
- Dereotu
- Dolmalık Biber
- Domates
- Enginar
- Gül
- Havuç
- Hindiba
- Ispanak
- Kabak
- Karahindiba
- Karnabahar
- Kereviz
- Kırmızı Hindiba
- Kırmızı Lahana
- Kırmızı Turp
- Kuşkonmaz
- Lahana
- Mantar
- Arul
- Maydonoz
- Pancar
- Patates
- Patlıcan
- Pazı
- Pırasa
- Roka
- Salatalık
- Emizotu
- Sinameki
- Soğan
- Şalgam
- Tere
- Yer Elması
Meyveler
- Acai Çileği
- Ahududu
- Ananas
- Armut
- Avokado
- Böğürtlen
- Çilek
- Dut
- Elma
- Erik
- Frenk Üzümü
- Greyfurt
- Guava
- Hurma
- İğde
- İncir
- Karpuz
- Kavun
- Kayısı
- Kızılcık
- Kiraz
- Kivi
- Kuş Üzümü
- Liçi
- Lime
- Limon
- Mandalina
- Mango
- Muz
- Nar
- Portakal
- Şeftali
- Üzüm
- Yaban Mersini
- Zeytin
Çekirdek/Tohum
- Antep Fıstığı
- Ayçiçeği Çekirdeği
- Badem
- Brezilya Fıstığı
- Ceviz
- Çan Fıstığı
- Çörek Otu
- Fındık
- Haşhaş
- Hindistan Cevizi
- Kaju
- Kanola
- Kestane
- Keten Tohumu
- Susam Tohumu
- Yer Fıstığı
Baharatlar
- Acı Biber
- Ardıç
- Biberiye
- Defne
- Fesleğen
- Hardal Tohumu
- Kakule
- Kapari
- Karabiber Tanesi
- Karanfil
- Kekik
- Kimyon
- Kişniş
- Lavanta
- Melisa
- Mercan Köşkü Otu
- Muskat (Hint Cevizi)
- Nane
- Safran
- Sarımsak
- Şerbetçiotu
- Tarçın
- Vanilya
- Yenibahar
- Zencefil
- Zerdeçal
İçecekler
- Adaçayı
- Anason
- Çay
- Ekinezya
- Ginseng
- Hibiskus (Ebegümeci)
- Ihlamur
- Isırgan Otu
- Kahve
- Kakao Çekirdeği
- Kırmızı Çalı Çayı
- Kola Cevizi
- Kuşburnu
- Mate
- Papatya
- Papaya
- Rezene
- Salep
- Yasemin
Diğerleri
- Agar
- Agave (Sabır Otu)
- Akçaağaç Pekmezi
- Aloe Vera
- Aspartam
- Bal
- Fruktoz
- Kabartma Tozu
- Keçiboynuzu
- Maya
- Sakarin
- Şekerpancarı